Галерия

Антре

Това е стаята която посреща всички влизащи в къщата. Тя най-често е малка, не изисква много сложна и богата мебелировка, но прави голямо впечатление. Подходящите за нейното аранжиране мебели са свързани с нейната функционалност – да събира връхните дрехи и обувки.

35 Photos

Детски стаи

Детската стая е малкият свят на вашето малко съкровище. Тя трябва да е заредена с всичко това което кара малкото човече, да се чувства добре, да е в безопасност. Тези стаи обикновено са наситени с цветове и багри зареждащи вашето дете с цветно настроение и те личат от всяка мебел в стаята леглото, шкафчетата, скрина, бюрото, гардеробчето та дори и килимчето.

19 Photos

Хотелско обзавеждане

Обзавеждането на вашия хотел е важен акцент от визията на вашия хотел. Тя говори на всеки Ваш клиент, налага вашата визия за предлагания продукт.

52 Photos

Козметичен салон

Козметичния салон е място, което трябва да е наситено с естетика и стил. Хората посещават такива места с цел да подобрят естетическия си вид, да се поотпуснат, да се почувстват по-добре, по-красиви. Всяка мебел в салона трябва да е едновременно естетическа и удобна за извършването на съответната процедура, като това е основната ни мисъл и цел когато създаваме такива мебели.

3 Photos

Кухни

Кухнята е много важно място във всеки един дом. Тя е мястото където се приготвя храната. Има различи вариации за вида и допълнителните функции, които може да изпълнява това помещение- да е свързано с трапезарията и всекидневната или да е самостоятелно помещение. Мебелировката обикновено изисква удобство при използване, достатъчен обем за съхранение на всичко необходимо и разбира се естетически вид. Нашите мебели са изработени така, че да са максимално функционални.

192 Photos

Офис обзавеждане

Офис обзавеждането е един от ключовете към успешно изграждане на перфектната работна среда. Това е мястото, където прекарвате по-голямата част от времето си, мястото което виждате вашите клиенти, място което трябва да създава удобствата при извършваните от вас дейности в офиса и всяка мебел в него трябва да отговаря на тези изисквания.

10 Photos

Секции

Секциите имат едно основно предназначение да прибират и показват. Техния вид е отражение на нашето решение за вида на помещението и желаната от нас функционалност и обем.

42 Photos

Спални

Спалнята е мястото, което трябва да създава комфорта за вашата пълноценна почивка и уединение. Нейната мебелировка обикновено включва легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин. Размерите и допълненията са според вашите изисквания и усещане за личен уют.

103 Photos